BollySwag DK er en dansegruppe stiftet af Shasyaa Harsh og Inessa Nicolajsen i marts 2018.

BollySwag DK drives af Inessa med stærk support fra medlemmerne Divya Chandran og Simona Neeva Zanini. 

 

BollySwag DK blev stiftet med henblik på at få flere til at interessere sig for den traditionsrige men også moderne dansegenre Bollywood-dans i Danmark, og at kunne samle et stærkt performance team, som kunne præsentere denne genre. 
 

Gennem flere år som uafhængige performere og undervisere har teamet erfaret at dansegenren har meget at byde på i form af en stor variation af trin, udtryk, samt personlig udfoldelse - alt sammen er med til at bringe Bollywood-filmenes magi til live!

Det er BollySwag DK’s intention at præsentere Bollywood-dansens mange rige facetter og vidunderlige kvaliteter både på scenen og i undervisningslokalet, ved at vise at der er både plads til tradition og til at udfordre normer.

Teamet har en solid baggrund i både undervisning såvel som performance fra forskellige dansegenrer. Udover Bollywood-dans, er flere på teamet erfarne med eller er professionelle udøvere af klassisk indisk dans (Bharatanatyam og Kathak) og orientalsk dans.  

Vi søger altid aktivt efter flere medlemmer til vores BollySwag DK performance team, så skriv gerne til os hvis du er interesseret i at optræde på regulær basis! 

Teamet bag BollySwag DK

Inessa

Danser

& Medstifter

Shasyaa

Medstifter

Simona

Danser & teateransvarlig

Divya 

Danser & underviser

Sheetal

Danser & eventkoordinator

Rekha

Danser & koordinator

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now