Undervisning

Bollywood FOF 2018

BollySwag DK tilbyder undervisning i indiske danseformer (Bollywood, Bharatanatyam, Kathak, div. folkedanse) og mavedans. 

 

Kompagniet er stærkt opsat på at levere høj kvalitets-undervisning med en stor grad af autencitet og originalt indhold. Undervisningen bliver nøje planlagt og sammensat af teamet, så der kan leveres en strømlinet, lærerig, og underholdende oplevelse for klienterne. Ligesom dansen, er teamet bag BollySwag DK er i en kontinuerlig udviklingsproces, som gør at teamets kompetencer og erfaring bliver styrket løbende, da det er i BollySwag DK’s interesse at tilbyde det bedste til sine klienter.

 

I undervisningen lægger BollySwag DK vægt på danseteknik, drama og udtryk, og læren af kontekst og sammenhæng mellem musikken og dansen.
BollySwag DK’s filosofi er at personlig udtryk og karisma er en essentiel del af ens udvikling som danser, på højde med teknisk kunnen, og derfor er undervisningen sammensat således at danseren både får dykket ned i dansens fysiske æstetik og lærer samtidigt at arbejde med sit følelsesregister i bevægelse. Danseren får også dybere indsigt i bevægelsernes symbolik og kulturelle baggrund, og får god erfaring med at få dansetrinene til at smelte vidunderligt sammen med musikken.

 

Undervisningen kan foregå på aftenskoler, dansestudier og som privattimer på ugentlig basis, eller som enkelte workshops for både til firma- eller private arrangementer. Undervisningssproget kan variere. 
 

Bollywood

Den populære filmdans fra den indiske (Hindi) filmindustri, der kombinerer elementer fra Indiens klassiske stilarter og folkedanse med andre genrer som f.eks. jazz, hip-hop, mavedans, og meget andet.  Alsidig og fusionistisk danseform.

Kathak

En klassisk danseform fra det nordlige Indien, der er karakteriseret af komplekst fodarbejde, hurtige drejninger og bløde men skarpe hånd/armbevægelser. Ligesom andre klassiske danseformer, bruges kathak ikke kun til at vise teknisk kunnen men også til at fortælle historier.

Bharatanatyam

En klassisk danseform fra Sydindien, som regnes for at være en af de ældste indiske danseformer. Traditionelt en dans udviklet i templerne, i det teatralske Bharatanatyam sættes der fokus på elegante poseringer, mudras (håndbevægelser), og dynamiske men skarpe bevægelser. 

Mavedans

Mavedans eller orientalsk dans er en populær mellemøstlig stilart, karakteriseret af isolationer, skift mellem flydende og rytmiske bevægelser ved brug af hofter, bækkenet, maveregionen, brystkassen, og armene. Stilen findes i mange forskellige former, og dets bevægelser er ofte brugte i fusionssammenhænge. 

Næste undervisningsevents

Ugentligt hold på Dansekapellet, (Kbh NV) hvor man får sved på panden mens man lærer forskellige fede trin til Bollywood musik!

Bollywood Dance Fitness (start 6. februar)

Vi holder regelmæssigt workshops i løbet af året, så hold øje med vores side og Facebook for løbende information!

Hold øje med workshops!

Ugentlige hold i hjertet af København, hvor man kan lære at danse Bollywood dans, hvor du får en større indsigt i danseteknikken, og lærer en dansekoreografi!

Bollywood dans for begyndere og letøvede (start 28. januar)

Ugentligt dansehold for børn på Dansekapellet (Kbh NV), hvor børn i alderen 8-12 år kan have det sjovt med at få rørt hele kroppen og lært nogle fede dansemoves!

Bollywood for børn!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now